I et nedlagt fjøs på Jørem har Jenny og Sven Åge Domås bygget opp et lite bakeri og bryggeri. På gården dyrker paret økologisk gras og urkorn, og i sommersesongen lever frilandsgris det glade liv i elveskogen. Kornet blir malt til mel på en steinkvern, og  brukes i gårdens lille bakeriutsalg. Her kan du få kjøpt alt fra nystekt brød og søtbakst, lokalt mel, øl fra eget bryggeri, produkter av frilandsgris og en del andre lokale og økologiske produkter.

I det sjarmerende gjestehuset på gården tilbys overnatting, samt servering av lunsj og middag basert på lokale råvarer. I tillegg serveres pizza rett fra vedfyrt steinovn i bakerhuset som er gjenreist på gamle tufter. (NB! Kun på bestilling)

 

Vi tilbyr

• Bakeri- og gårdsutsalg
• Ølbryggeri
• Laksefiske
• Overnatting
• Servering av mat og pizza bakt i steinovn (på bestilling)